Elindult a Rapid blog!

A jelenlegi helyzetben is számíthatsz ránk! Blogcikkeinkben olyan tippekkel és ajánlásokkal találkozhatsz, amelyek segítségével könnyebben átvészelheted az otthon töltött időszakot. Kezdjük is az elején!
Vajon mik azok a lehetőségek, amelyekkel ellenállóbb lehet a szervezet? 
Rengeteg ilyen van, ráadásul ezek nagy része nem is igényel eszközöket, csak és kizárólag a testünket és a koncentrációnkat.

Mi az a koronavírus? Ha még eddig nem olvastál volna róla...
A szokásos téli influenzajárványokon kívül a közelmúltban volt már madár- és sertésinfluenza, az idei év bajnoka a koronavírus. Koronavírusok voltak már régebben is, azonban ez most egy igen agresszív mutálódás, amely komoly veszélyt jelent a gyengébb immunrendszerrel rendelkező emberek számára. Nem véletlenül szajkózzák, hogy elsősorban az idősebb és/vagy krónikus betegséggel küzdők vannak veszélyben. Sokféle összeesküvés elmélettel találkoztam, hogy hogyan alakult ki a járvány, de a végkimenetelét figyelembe véve a mi szempontunkból sajnos teljesen mindegy. A lényeg, hogy itt van és tenni kell ellene.

A vírus pontos leírására nem vállalkoznánk, azonban a megelőzésben nagy segítség lehet, ha olyan környezetet biztosítunk a testünk és szellemünk számára, amelyben a leghatékonyabban tud működni akár az ínséges időkben is.

Minden nap alakítod szervezetedet, hol tudatosan jó irányba, hol pedig automatikusan a rossz felé. Ez annak függvénye, hogy az életmódod megfelelő a szervezet számára, vagy éppen a destruktív folyamatok kerülnek a helytelen életmód hatására túlsúlyba. Sok trend fut egy időben, sok igazsággal, de még több tévhittel, amelynek most eloszlatására vállalkozunk. Garantáljuk, hogy ha követed a blogot és megpróbálsz az ajánlások szerint élni, akkor javulni fog az életminőséged. Jobban fogsz aludni, jobban fogod bírni a munkát (vagy jelen esetben a otthoni teendőidet), fittebb, aktívabb leszel, sőt, ha minden jól alakul akkor minimális befektetéssel még fogyni és erősödni is képes leszel.

Hogyan? Ígérjük, a következő részben már konkrétumokkal fogunk szolgálni!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram