Formába lendülnél, de nincs időd privát vagy csoportos edzésekre járni? Netán prémium szolgáltatást keresel, mely gyors és hatékony eredményt kínál? Kérdéseidre a Speedfitness jelenti a választ, de lássuk részletesebben, mit is takar ez az edzésforma.

Mi is az a Speedfitness?

Az EMS készülékek legújabb generációja a Speedfitness, mely kis erősségű váltóárammal feszíti meg az izmokat, és nem csak biztonságos, de rendkívül hatékony módszer is egyben. Az edzés mindösszesen 15 percig tart, mely során egyszerű gimnasztikai mozgásokkal mozgatjuk át az izomzat 90%-át.

Ez az edzésforma minden olyan előnyt magában hordoz, amelyet bármely más sporttevékenység, azonban ellenállás nélkül képes az izmokat összehúzódásra késztetni, ezáltal ízületkímélő módon történik meg az erőfejlesztés, ami egyedülálló.
speedfitness edzés pécs

Lássuk a Speedfitness-t számokban

- 1 gép változatos lehetőségekkel és fokozatokkal
- 15 percnyi edzés, ami 1,5-2 órás edzésnek felel meg
- az edzés során 4 mp-es időközönként váltják egymást a stimulációs és pihenő periódusok
- összesen 38 250 db összehúzódás történik minden izomcsoportban
- egy Speedfitness edzés képes átmozgatni az izomzat 90%-át, így garantált az izomláz.

Mikor érdemes kipróbálnod?

Ha derékfájdalmakkal küzdesz, ugyanis segíthet a rossz tartásból fakadó gerincproblémák esetén, mivel remekül erősíti a hát mélyen fekvő izmait. Komolyabb ízületi terhelés nélkül végezhetsz tízszer hatékonyabb izommunkát.

Amennyiben gyorsan szeretnéd formába hozni magad. Az edzés során az izomstimuláció fokozza a vér- és nyirokkeringést, így alkalmas a narancsbőr csökkentésére is, valamint remek alakformáló hatással bír. Személyre szabott edzésprogramunknak köszönhetően, hosszú izzasztó edzések nélkül elérhetsz el igazán gyors és látható eredményt.
rapid pécs
Ha nincs időd edzeni. Az extrém rövid ideig, csupán 15 percig tartó edzés miatt nem kell hosszú órákat töltened a konditeremben, így ha időhiányban szenvedsz, ez a mozgásforma valóban neked való.

A Speedfitness kiválóan alkalmas a szétnyílt hasfal rehabilitálására, valamint a vizelettartásért felelős gátizomzat erősítésére is alkalmazható. Széles egészségügyi vizsgálatok kimutatták, hogy roppant hatékony műtétek és szülés utáni rehabilitációra is.

Hogyan zajlik egy Speedfitness edzés?

Pécs belvárosában, exkluzív környezetben várunk téged a Rapid-ban, ha kedvet kaptál egy gyors, prémium és hatékony szolgáltatáshoz!

A tréning egy állapot felméréssel kezdjük, majd a célodhoz megfelelő és változatos edzésprogramot állítunk össze neked.
Emellett biztosítjuk számodra az edzéshez szükséges speciális ruházatot, L-carnitinos italt, a Speedfitness tréning után pedig BioTech fehérjével jutalmazunk!
Itt az idő, hogy kipróbáld a 21. század leginnovatívabb és leghatékonyabb edzésformáját! Jelentkezz be hozzánk!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram