Előfordult már veled, hogy egy komolyabb fájdalom megkeserítette a napodat? Többször becsípődött már a derekad, a nyakad? Ezzel nem vagy egyedül...

2021-ben népbetegségnek számít az állandósult vagy egyre többször jelentkező fájdalom, melyek főként a nyak és a váll környékén jelentkeznek. Ennek hátterében számos probléma állhat, mint például egy helytelen testtartás vagy egy rossz mozdulat, netán az állandósult stresszhatás.

Mi lehet a megoldás? A rendszeres masszázs

Sokan luxusként tekintenek a masszázsra, pedig azon túl, hogy jól esik és ellazít, rengeteg gyógyhatást is kivált úgy a szervezetre és izmokra, mint a lelkiállapotra. A masszázst alkalmazhatjuk sportsérülés miatt, rehabilitációs célból. De érdemes rá úgy tekinteni, mint egy megelőző lehetőség, hiszen általa elkerülhetők az ízületi vagy izomproblémák. Terápiás hatása alapján tehát fontos szerepet játszik a megelőzésben, a gyógyításban és a rehabilitációban egyaránt.

Felmerülhet a kérdés, hogy milyen panaszok esetén érdemes masszázsra járni. Az állandósult testi fájdalom esetén mindenképp, azonban az inaktív, ülőéletmód és hektikus életvitel esetén is hatékonyan segítséget jelenthet.

Milyen előnyöket rejt magában a masszázs?

- Fokozza a vérkeringést, így sokkal gyorsabban képes meggyógyítani magát a szervezet. Ráadásul általa csökkenthető az izomláz.
- A masszázs elősegíti az ellazulást, csökkenti a stresszt és feltölt energiával. Továbbá képes javítani az alvás minőségét is.
- Remekül kiegészíti a sportot, rendszeres mozgást, valamint jó kiegészítője az aktív kezeléseknek.
- A gyógymasszázs kiválóan alkalmas a különféle mozgásszervi problémák kezelésére, és enyhíti a rossz testtartás miatt kialakult fájdalmakat.

A fenti előnyök rendszeres masszázs esetén összeadódnak, így hosszú távon az egész szervezet állóképessége növekszik.
Itt az idő, hogy foglalkozz magaddal, jelentkezz be hozzánk most!

Az alábbi masszázs típusok közül választhatsz!

A Rapid-ban 3 különböző masszázs típussal várunk:
- Gyógymasszázs: orvosi rendelvény alapján végzett masszázskezelés terápiás céllal.
- Sportmasszázs: kifejezetten ajánljuk a sportolókat ért traumák enyhítésére.
- Frissítő masszázs: az emberi szervezetet mechanikai ingerek által befolyásoló kezelési technika.
rapid pécs
Szánj magadra egy kis időt és válassz masszázs szolgáltatásaink közül, melyekről bővebben ide kattintva olvashatsz!
További érdekességekért és hasznos tippekért kövesd is blogunkat, ha pedig kérdésed van, személyre szabott tanácsokra vágysz keress minket bátran!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram