Szolgáltatások, melyet a sportolók is rendszeresen igénybe vesznek

Gondoltad volna, hogy a Rapid-ban számos olyan szolgáltatással rendelkezünk, melyet hazai és nemzetközi sportolók, olimpikonok is rendszeresen alkalmaznak? Most megmutatjuk melyek ezek!

Speedfitness

Ha még nem hallottál róla, akkor a Speedfitness a 21. században kifejlesztett orvostechnikai eszköz segítségével végzett izomstimulációs edzés. Ez a rapid edzésforma a test szinte teljes átmozgatja, így rövidsége ellenére rendkívül hatékony.

A sportolók között is sokan vannak, akik rendszeresen járnak speedfitness edzésre a szokásos tréningjük mellett. Különösen a felkészülés időszakában veszik igénybe ezt az edzésformát, amikor a cél, hogy kihozzák magukból a maximumot. Erőnléti és állóképességet erősítő edzéshez is kiváló párosítás.

Számos hazai sportoló és híresség él a Speedfitness nyújtotta előnyökkel, mint például Molnár Ákos és Jakabos Zsuzsanna úszók, Usain Bolt atléta vagy épp Ungár Anikó előadóművész.

Jakabos Zsuzsanna korábban így nyilatkozott a Speedfitness edzés hatásairól: „Az EMS tréning segítségével fele idő alatt sikerült csúcsformába kerülnöm, a szezon első Világ Kupa versenyén pedig rögtön győzelmet arattam.”
Ha kedvet kaptál te is, akkor próbáld ki igazán gyors, ám annál hatékonyabb edzésünket!
Gondoltad volna, hogy a gyógytorna segít a szülés megkönnyítésében, a vizelettartási problémák megelőzésében és kezelésében, de a pszichés zavarok tüneteit is enyhítheti? Rendszeres gyógytornával kialakítható és fenntartható az általános jó közérzet.

Kinesio tape

Biztosan hallottál már a különböző színű kineziológiai tapaszokról. A kinesio tape a mozgásszervi problémák kezelésében az egyik leghatékonyabb módszer. Gyors, fájdalommentes és hatékony segítséget nyújt ficamok, húzódások, sportsérülések esetén, valamint jelentős szerepe van a rehabilitációban is.

A sportolók körében ma már teljesen szokványos a tape használata. David Beckham, Mario Balotelli, Novak Djokovic... csak néhány név azok közül a sportolók közül, akik kinesio tape által gyógyultak.
Versenyre, készülsz, de komoly fájdalmaid vannak? Esetleg meghúzódtál, becsípődött a derekad? Akkor mozgásstúdiónkban több éves tapasztalattal és gyakorlattal segítünk megoldást találni problémádra.

Masszázs

Az aktív sport fokozottan igénybe veszi a testet, ezért több odafigyelést igényel. A masszázs legalább olyan fontos eszköz a sportteljesítmény stabilizálásban, fejlesztésében, mint a különböző típusú edzésformák vagy a megfelelő táplálkozás.

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint Kevin Garnett (olimpiai- és világbajnok, NBA győztes, sokszoros All-Star) története: Egy alapszakaszban 82 meccset játszanak a csapatok, ami azt jelenti, hogy 2-3 naponta meccs van a ligában. A csapattársai nem értették, hogy ez az ember miért marad minden egyes 3-4 órás meccs után még 60 percet masszíroztatni. Utólag már látszik a rendszeres masszázs eredménye, hiszen Kevin Garnett 41 éves koráig játszott a legmagasabb szinten, és 21 szezont húzott le a ligában, ami példaértékű teljesítmény.
Éppen ezért ha rendszeresen sportolsz, ne sajnáld az időt a masszázsra, hidd el a tested meghálálja az idők során!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram