Gondoltad volna? 5 érdekesség a Speedfitnessről

Ha régóta követsz akkor bizonyára biztosan hallottál – és remélhetőleg ki is próbáltad – a Speedfitness edzést. Ha még nem ismered, akkor íme egy rövid bevezető: az EMS készülékek legújabb generációja a Speedfitness, mely kis erősségű váltóárammal feszíti meg az izmokat, és nem csak biztonságos, de rendkívül hatékony módszer is egyben. Az edzés mindösszesen 15 percig tart, mely során egyszerű gimnasztikai mozgásokkal mozgatjuk át az egész testet.

4+1 érdekesség az edzésformáról

1. Sokan megijednek, amikor megtudják, hogy az edzés során áram dolgoztatja meg az izmokat. Megnyugtatunk mindenkit, a Speedfitness edzés során használt kis erősségű váltóáram teljesen biztonságos, nincsen semmilyen egészségkárosító hatása!
speedfitness edzés pécs
2. Az impulzus intenzitása határozza meg, hogy mennyire húzódik össze az izom, milyen ellenállással dolgozunk 1-1 edzés során. A kevésnek tűnő 15 percnyi edzés akár 1,5-2 órás edzéssel is felérhet.

3. Minden ember más és más, minden ember más áramerősséget tud legyőzni, így az edzés minősége függ az „egyéni áramtűrő képességtől”. Ahogy fentebb is írtuk egy Speedfitness edzés képes átmozgatni az izomzat 90%-át, így edzességi szinttől függetlenül garantált az izomláz.

4. Az áram frekvenciájától függően az alábbi élettani hatásokat érhetjük el:
    - 0,1-10 Hz: a szimpatikus idegrendszer aktiválása
    - 7 Hz: fokozódó anyagcsere és vérkeringés – cellulit program
    - 20-25 Hz: a paraszimpatikus idegrendszer aktiválása
    - 85 Hz: a vázizomzat optimális „gerjesztése” – erősítő program
    - 100 Hz: detonizáció és fájdalomcsillapítás – relax program

+1 – Amennyiben a Rapidban Speedfitness edzésünket választod, akkor biztosítjuk számodra az edzéshez szükséges speciális ruházatot, L-carnitinos italt, a Speedfitness tréning után pedig BioTech fehérjével jutalmazunk!
rapid pécs
Még többet olvasnál a Speedfitnessről? Akkor kattints ide, és ismerd meg részletesebben szolgáltatásunkat!
Amennyiben pedig kedvet kaptál, akkor próbáld ki az egyik leginnovatívabb és leghatékonyabb edzésformát, ha még nem tetted meg! Jelentkezz be hozzánk elérhetőségeinken!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram