Ismerj meg minket közelebbről!

A sport-, és egészségtudományban szerzett tudásunkra támaszkodva valljuk, hogy a napjaink rohanó világában kialakuló egészségkárosodások megelőzésére vagy gyógyítására az egyik legjobb terápia a mozgás.
A Rapid 2012-ben alakult, így már több, mint 10 éve segítjük tapasztalatainkkal vendégeinket. Kezdetben kizárólag Speedfitness tréningre alapult a vállalkozásunk. azonban az elért eredmények inspiráló hatására tovább képeztük magunkat, hogy más kiegészítő terápiák segítségével is segíthessünk mindazoknak, akik teljesebb, jobb életet szeretnének élni.

Az elmúlt évek során az alakformálás, a rehabilitáció és a teljesítményfokozás területén szerzett tapasztalatainkat építjük be a már meglévő kompetenciáink mellé. Ezt a felhalmozott tudást igyekszünk felhasználni a különböző aktív és passzív mozgásterápiás szolgáltatásainknál.

Érdekelnek szolgáltatásaink? Kattints a részletekért!

Missziónk

Fő célunk, hogy az általunk alkalmazott szolgáltatások segítségével a hozzánk érkezők megoldást találjanak azokra a problémákra, amelyek a mindennapjaikat megkeserítik. Ezáltal egy jobb és minőségibb életet élhetnek.

A Rapid csapata

Welker Zsanett

Két kislány édesanyja vagyok, edző, rekreációszervező, pilates instruktor.
Sport iránti érdeklődésem korán kiderült, ezért a középiskolát követően mindenképp az egészséggel, mozgással kapcsolatos továbbtanulási lehetőségek között keresgéltem. Így esett a választás a PTE Egészségtudományi karának rekreációszervezés és egészségfejlesztés alapszakára, melynek mesterképzésén is részt vettem, így Sportrekreáció és Sporturizmus szakon szereztem mesterdiplomát. Ezzel egyidőben OKJ sportedzői képesítést nyertem aerobik sportágban, később pedig a fitness témakörében bővült az oklevelek száma kisebb továbbképzésekkel.
Legutóbb MK Pilates oktatási rendszerében szereztem talaj és reformer diplomát, így a rapidban az EMS tréning és privát edzés mellett, reformer órákat is vezetek.
Az egyéni és kiscsoportos pilates órák mellett immár 15 éve tartok csoportos alakformáló órákat is.

Faragó Bálint

Gyermekkorom óta a sport a mindennapjaim része, hiszen még iskola előtt elkezdtem asztaliteniszezni. Ez a sportág határozta meg fiatalkorom nagy részét, hiszen válogatott sportolóként, többszörös magyar bajnokként, nemzetközi tapasztalatokkal fejeztem be karrieremet. Budapestem érettségiztem sport tagozatos osztályban, majd a Pécsi Tudományegyetemen testnevelői- és asztalitenisz szakedzői képesítést szereztem. A diploma megszerzése után saját vállalkozásba kezdtem, mely a mai Rapid Mozgásstúdió alapjait adja.

A munkám során szerzett tapasztalatok arra sarkalltak, hogy tovább képezzem magamat, és egészségtudományi végzettséget is szereztem, gyógy- és sportmasszőri oklevelet szereztem. Azóta igyekszem folyamatosan tovább- és tovább fejleszteni magamat, különböző továbbképzéseken veszek részt itthon és külföldön egyaránt, hogy minél szélesebb látókörrel rendelkezzek az emberi testről, és több eszközzel rendelkezzek a Rapid-ba érkező emberek problémáinak megoldásához. A Rapidban masszázs- és mozgásterápiákat végzek, emellett privát edzést, Speedfitness-t és reformert instruálok.
flag linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram