Ismerj meg minket közelebbről

A sport-, és egészségtudományban szerzett tudásunkra támaszkodva valljuk, hogy a napjaink rohanó világában kialakuló egészségkárosodások megelőzésére vagy gyógyítására a legjobb terápia a mozgás.
A Rapid 2012-ben alakult, így már 10 éve segítjük tapasztalatainkkal vendégeinket. A kezdeti időszakban „csak” Speedfitness edzések tartásával foglalkoztunk, azonban az elért eredmények inspiráló hatására tovább képeztük magunkat, hogy más kiegészítő terápiák segítségével is segíthessünk mindazoknak, akik teljesebb, jobb életet szeretnének élni.
Az elmúlt évek során az alakformálás, a rehabilitáció és a teljesítményfokozás területén szerzett tapasztalatainkat építjük be a már meglévő kompetenciáink mellé. Ezt a felhalmozott tudást igyekszünk felhasználni a különböző aktív és passzív mozgásterápiás szolgáltatásainknál.

Érdekelnek szolgáltatásaink? Akkor kattints a részletekért!

Missziónk

Fő célunk, hogy az általunk alkalmazott szolgáltatások segítségével a hozzánk érkezők megoldást találjanak azokra a problémákra, amelyek a mindennapjaikat megkeserítik. Ezáltal egy jobb és minőségibb életet élhetnek.

A Rapid csapat

Welker Zsanett

Zsani vagyok, 35 éves, 2 kislány büszke édesanyja. Versenyszerűen sosem sportoltam, azonban gyermekéveimet igen aktívan töltöttem. A Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán egészségfejlesztői és rekreációszervezői alapdiplomát szereztem, majd a sportrekreáció szervezőként diplomáztam a mesterképzés után. 

Honnan ered a mozgás iránti szenvedélyem? Az egyetemi évek alatt kerített hatalmába a mozgás iránti vágy, olyannyira, hogy sportaerobik oktatói oklevelet szereztem, majd ezen tudás birtokában csoportos aerobik órákat kezdtem szervezni, mely foglalkozásokat a mai napig rendszeresen tartok. Később a PTE ETK doktori iskolájába felvételt nyertem, amelynek végzését – kislányom születése miatt – rövid időre szüneteltettem, de jelenleg is Phd-fokozatom megszerzéséért tevékenykedek az egyetemen. A Rapid-ban Speedfitness- és privát edzést tartok, emelett pedig a csoportos óráimon próbálok a legjobb tudásom szerint örömet okozni a hozzám érkezőknek.

Faragó Bálint

Bálint vagyok, 34 éves és 2 kislány büszke édesapja. Gyermekkorom óta a sport a mindennapjaim része, hiszen még iskola előtt elkezdtem asztaliteniszezni. Ez a sportág határozta meg eddigi életem nagy részét, hiszen válogatott sportolóként, többszörös magyar bajnokként, nemzetközi tapasztalatokkal fejeztem be igen hosszú karrieremet. Budapestem érettségiztem sport tagozatos osztályban, majd a Pécsi Tudományegyetemen testnevelői- és asztalitenisz szakedzői képesítést szereztem. A diploma megszerzése után saját vállalkozásba kezdtem, mely a mai Rapid Mozgásstúdió alapjait adja.

A munkám során szerzett tapasztalatok arra sarkaltak, hogy tovább képezzem magamat, és egészségtudományi végzettséget is szereztem, gyógy- és sportmasszőri oklevelet szereztem. Azóta igyekszem folyamatosan tovább- és tovább fejleszteni magamat, különböző szakképzéseken veszek részt itthon és külföldön egyaránt, hogy minél szélesebb látókörrel rendelkezzek az emberi testről, és több eszközzel rendelkezzek a Rapid-ba érkező emberek problémáinak megoldásához.

Kiss Gabriella

Kiss Gabriella vagyok, 32 éves, 1 kisfiú büszke édesanyja, okleveles gyógytornász-fizioterapeuta és TRX Trainer. A pácienseimmel való közös munka során azt tűztem ki célul, hogy arra ösztönözzem őket, hogy felismerjék a mozgás adta örömöket, megismerjék a gyógytorna során a saját testük tudatos és harmonikus működését akár probléma esetén, vagy csak megelőzés céljából. 

Gyógytornász munkám és edzéseim során is nagy hangsúlyt fektetek a megelőzés fontosságára. A preventív gyógytornát a sportban, a sportsérülések megelőzésében, a helytelen testtartás és a stresszes életmód okozta panaszok megszüntetésében egyaránt kiemelten fontosnak tartom. Célom, hogy a hozzám forduló mozgásszervi problémákkal küzdők és testük egészségét megőrizni vágyók számára, minőségi foglalkozást biztosítsak felhasználva különböző szakmai ismereteim. Fő szakterületeim a mozgásszervi panaszok (gerinc, váll, térd, boka fájdalmak) kezelése, a sportsérülések megelőzése és rehabilitációja, továbbá a testtartás korrekciója. Szaktudásomat folyamatosan bővítem tanfolyamokon és továbbképzéseken, hogy minél szélesebb ismerettel és eszköztárral tudjak segíteni a hozzám forduló vendégeknek.
flag linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram