Megkeseríti életedet a fájdalom, esetleg régóta mozgásszervi problémákkal küzdesz?

Megkeressük a panaszok okát és megoldást kínálunk számodra!

Mire számíthatsz, ha eljössz hozzánk?

Első körben egy konzultáció során felvesszük az anamnézist, majd különböző diagnosztikai módszerek segítségvel felmérjük vendégeink mozgásszervi állapotát. Ezután javaslatot teszünk a kezelés menetére, amely a probléma megszüntését vagy enyhülését eredményezheti.
BEJELENTKEZEM
  • rapid pécs
  • rapid pécs

Szolgáltatásaink

Masszázs

Kitűnően alkalmazható az izomzat kilazítására vagy éppen tonizálására. Helyileg és reflexes távolhatás révén is javítja a vérkeringést, csillapítja a fájdalmat, támogatja a szervezet öngyógyító folyamatait. Mozgás stúdiónkban a klasszikus gyógymasszázs formái (svéd-, reflexzóna-, nyirokmasszázs) mellett a sportolókat ért traumák enyhítésével, megszüntetésével is foglalkozunk.
ÉRDEKEL

Komplex gyógytorna

A gyógytorna, mint mozgásterápia része a fizioterápiának. Pontos klinikai vizsgálat alapján összeállított, terápiás célú mozgás- gyakorlatokból áll, amelyek egy ingersorozattal hoznak létre funkcióváltozást. Célzottan adagolható mozgásanyag, amely az egész szervezetre vagy egyes szervekre gyógyító hatást gyakorol.
ÉRDEKEL

Flossing

A Medical Flossing koncepciója egy speciális méretű, vastagságú és rugalmasságú gumiszalag alkalmazására épül. A terápia során végbemenő hatásmechanizmusok következtében csökken a fájdalom, növekszik a mozgás beszűkült terjedelme, oldódnak a kialakult "cross-linkek", és a regeneráció pedig felgyorsul.

Kinesio Taping

A kineziológiás tapasz egy széleskörűen felhasználható rugalmas pamutanyag, amivel erősítő, keringés fokozó vagy regeneráló hatást érhetünk el. A színes, testfelületre helyezett, gyógyszermentes szalagok gyors segítséget nyújtanak a fájdalomcsillapításban, javítják a vér- és nyirokkeringés működését, és stabilizálják az ízületeket.
ÉRDEKEL
rapid pécs

FDM-terápia

Az FDM egy fájdalomcsillapító terápia, mely során testbeszéden keresztül a terapeuta azonnal felismeri, mely manuális technika fog kelleni ahhoz, hogy segítséget tudjon nyújtani. Elsősorban tehát izom- és ízületi bántalmakra alkalmazzák az FDM-et, de egyre több a tapasztalat a viscerális panaszok kezelése terén is.

Ezt gondolják rólunk vendégeink

"Aktív első osztályú sportolóként nekem is meggyűlik a bajom a bajom a kisebb-nagyobb sérülésekkel, amelyek hátráltatják az edzéseimet. Ilyenkor gyors és hatékony megoldásra van szükségem, amit a Rapid Body&Health-ben mindig meg is kapok. Edzőként a játékosaimat is ide irányítom, mindig kiváló kezelésben részesülnek, amire a mindennapos edzések mellett szükségük is van."

GOUTH AMBRUS

"Faragó Bálint masszázsterapeuta nagy segítségére van a PSN Zrt. aerobik szakosztályának. Szolgáltatásaival, tapasztalatával nagyon elégedett vagyok, hiszen rengeteg sportolómnak ajánlottam már, illetve magam is részt vettem többféle kezelésen. Versenyzőim bizalommal fordulhatnak hozzá, mozgásszervi panasz esetén, hiszen gyors és hatékony megoldást nyújt, rövid idő alatt. Ez az élsportban elengedhetetlenül fontos tényező. Megbízható, tapasztalt, elkötelezett szakember, akit jó szívvel ajánlok mindenkinek."

VARGA-RÉFI ESZTER

"A Rapid-csapat minden tagja segített már nekem korábban. Megbízható, felkészült szakemberek, akiket mind szakmailag, mind pedig emberileg elismerek."

OROSZ GÁBOR

Mikor fordulj hozzánk?

Válassz minket, ha egy olyan nyugodt, békés környezetben szeretnél megoldást találni problémáidra, ahol valóban foglalkoznak veled!
Ha az alábbi tüneteket, problémákat tapasztalod, akkor látogass el hozzánk:
- bármilyen testi fájdalom esetén
- sportsérülések, túl feszes szövetek
- túlzott stressz
- mozgásszegény életmód
- sportolás előtt bemelegítő jelleggel vagy sportolás után levezető jelleggel
- orvosok által megoldhatatlannak gondolt esetekben

Áraink

Eredeti masszázs árak
Egy testrészre alkalmazott masszázs (40 perces)
4.500 Ft
Egész testre alkalmazott masszázs (60 perces) 
5.500 Ft
Egész testre alkalmazott masszázs (80 perces)
6.500 Ft
Eredeti gyógytorna árak
Mozgásszervi állapotfelmérés - 4.500 Ft
1 akalom - 5.500Ft
Eredeti kinesio taping árak
Felhelyezés 1 testrészre - 2.500 Ft
Felhelyezés több testrészre - 3.500 Ft
Premium Club tagoknak
Egy testrészre alkalmazott masszázs (40 perces)
4.000 Ft
Egész testre alkalmazott masszázs (60 perces) 
5.000 Ft
Egész testre alkalmazott masszázs (80 perces)
6.000 Ft
Premium Club tagoknak
Mozgásszervi állapotfelmérés - 4.000 Ft
1 akalom - 5.000Ft
Eredeti kinesio taping árak
Felhelyezés 1 testrészre - 2.000 Ft
Felhelyezés több testrészre - 3.000 Ft

Tekintsd meg kedvezményes kombinált bérleteinket

ÉRDEKEL

Szabadulj meg a fájdalmaktól és jelentkezz be hozzánk!

quote-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram