Megkeseríti életedet a fájdalom, esetleg régóta mozgásszervi problémákkal küzdesz?

Megkeressük a panaszok okát és megoldást kínálunk számodra!

Mire számíthatsz, ha eljössz hozzánk?

Első körben egy konzultáció során felvesszük az anamnézist, majd különböző diagnosztikai módszerek segítségvel felmérjük vendégeink mozgásszervi állapotát. Ezután javaslatot teszünk a kezelés menetére, amely a probléma megszüntését vagy enyhülését eredményezheti.
BEJELENTKEZEM

Szolgáltatásaink

Masszázs

Kitűnően alkalmazható az izomzat kilazítására vagy éppen tonizálására. Helyileg és reflexes távolhatás révén is javítja a vérkeringést, csillapítja a fájdalmat, támogatja a szervezet öngyógyító folyamatait. Mozgás stúdiónkban a klasszikus gyógymasszázs formái (svéd-, reflexzóna-, nyirokmasszázs) mellett a sportolókat ért traumák enyhítésével, megszüntetésével is foglalkozunk.
ÉRDEKEL

Flossing

A Medical Flossing koncepciója egy speciális méretű, vastagságú és rugalmasságú gumiszalag alkalmazására épül. A terápia során végbemenő hatásmechanizmusok következtében csökken a fájdalom, növekszik a mozgás beszűkült terjedelme, oldódnak a kialakult "cross-linkek", és a regeneráció pedig felgyorsul.

FDM terápia

Az Fascial Distortion Model terápia egy manuális terápiás megközelítés, amely a kötőszöveti diszfunkciók kezelésére összpontosít. A terapeuta az érintett területen végzi a kezelést, mely során specifikus technikákat alkalmaz a kötőszöveti problémák feloldására, enyhítve ezzel a fájdalmat és javítva a mozgásszabadságot. Az FDM célja azoknak a kötőszöveti deformációknak az azonosítása és kezelése, amelyek a fájdalom és a mozgási korlátozottság hátterében állhatnak.

Kinesio Taping

A kineziológiás tapasz egy széleskörűen felhasználható rugalmas pamutanyag, amivel erősítő, keringés fokozó vagy regeneráló hatást érhetünk el. A színes, testfelületre helyezett, gyógyszermentes szalagok gyors segítséget nyújtanak a fájdalomcsillapításban, javítják a vér- és nyirokkeringés működését, és stabilizálják az ízületeket.
ÉRDEKEL

A hollisztikus nézetű terápiák az egész személyre való összpontosítás jelenti, a test, az elme és a lélek harmóniájának támogatása. Ezek a terápiák széleskörűen alkalmazhatók és egyedi igényekre szabhatók, így lehetőséget nyújtanak az egyén személyes céljainak és egészségügyi szükségleteinek megfelelő kezelésre, ezzel hozzájárulva a stressz csökkentéséhez, az immunrendszer erősítéséhez és az általános jólléthez.

Ezt gondolják rólunk vendégeink

"Aktív első osztályú sportolóként nekem is meggyűlik a bajom a bajom a kisebb-nagyobb sérülésekkel, amelyek hátráltatják az edzéseimet. Ilyenkor gyors és hatékony megoldásra van szükségem, amit a Rapid Body&Health-ben mindig meg is kapok. Edzőként a játékosaimat is ide irányítom, mindig kiváló kezelésben részesülnek, amire a mindennapos edzések mellett szükségük is van."

GOUTH AMBRUS

"Faragó Bálint masszázsterapeuta nagy segítségére van a PSN Zrt. aerobik szakosztályának. Szolgáltatásaival, tapasztalatával nagyon elégedett vagyok, hiszen rengeteg sportolómnak ajánlottam már, illetve magam is részt vettem többféle kezelésen. Versenyzőim bizalommal fordulhatnak hozzá, mozgásszervi panasz esetén, hiszen gyors és hatékony megoldást nyújt, rövid idő alatt. Ez az élsportban elengedhetetlenül fontos tényező. Megbízható, tapasztalt, elkötelezett szakember, akit jó szívvel ajánlok mindenkinek."

RÉFI ESZTER

"A Rapid-csapat minden tagja segített már nekem korábban. Megbízható, felkészült szakemberek, akiket mind szakmailag, mind pedig emberileg elismerek."

OROSZ GÁBOR

Mikor fordulj hozzánk?

Válassz minket, ha egy olyan nyugodt, békés környezetben szeretnél megoldást találni problémáidra, ahol valóban foglalkoznak veled!
Ha az alábbi tüneteket, problémákat tapasztalod, akkor látogass el hozzánk:
- bármilyen testi fájdalom esetén
- sportsérülések, túl feszes szövetek
- túlzott stressz
- mozgásszegény életmód
- sportolás előtt bemelegítő jelleggel vagy sportolás után levezető jelleggel
- orvosok által megoldhatatlannak gondolt esetekben

Áraink

Tekintsd meg teljes árlistánkat

ÉRDEKEL

Szabadulj meg a fájdalmaktól és jelentkezz be hozzánk!

quote-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram