Mi az a reformer?

A reformer a pilates legnépszerűbb eszköze, ahol a mozgás szabályozottá válik a rugós ellenállásnak, hevedereknek köszönhetően. Biztonságos, és szellemi&lelki felfrissülést is garantál amellett, hogy az egészséges gerinc védelmében merőben más szintre emeli a törzsizmokat.

Mikor válaszd a reformer óránkat? Ha szeretnéd megmutatni magadnak és a világnak, milyen erő lakozik benned mélyen... a testtartó izmaidat elővéve :)

Kedvet kaptál? Próbáld ki!

Miben tud segíteni reformer pilates óránk?

Derékfájdalmak

Hát- és derékfájdalmak, testtartásbeli problémákban, gerincferdülésben és gerinccel kapcsolatban álló izomzat fejlesztése.

Rehabilitáció (szülés után)

Nagy segítséget nyújt a szülés után: hasizmok, medencefenék és derékstabilizáló izmok helyreállítása.

Általános fittség megőrzése

Hozzájárul a testtartó izmok, vázizomzat erejének megtartásában, a rugalmasság megőrzése.

Mélyizmok aktiválása

Remek megoldás a mélyizmok aktivizálására, egy szintlépést kínál az edzésben és edzettségben egyaránt.

Mikor válaszd a pilatest?

Amennyiben a fentiek közül bármely probléma érint téged vagy szeretnél szintet lépni az edzettségedben, megtanulni másképp használni az izmaidat, kíváncsi vagy a mélyizmaid erejére, ruganyosságára, esetleg szeretnél nagyobb figyelmet szentelni a mozgékonyságodra az egészséges gerinc és helyes testtartás szellemében, akkor nincs kérdés: érdemes kipróbálnod a reformer edzésünket!

Áraink

Próbáld ki Te is a pilatest stúdiónkban! 

BEJELENTKEZEM
bicycleredounlinkthumbs-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram