Pilates

A pilates egészséges gerincet szem előtt tartva, izületkímélő módon garantál erős testtartó izmokat, rugalmas vázizomzatot, lapos hasat(!) és bomba közérzetet.

Mi az a reformer?

A reformer a gépes pilates egyik legnépszerűbb eszköze, melynek segítségével a gravitáció kikapcsolásával tudunk maximális izommunkát végezni az ízületek túlterhelése nélkül. 
A pilates fő célja egy erős, rugalmas izomzat és megfelelő ízületi, mozgástartomány az egészséges gerinc védelmében. A reformer különböző rugós ellenállások által nehezíti, könnyíti illetve változtatja a fókuszt aszerint, hogy melyik területet kívánjuk fejleszteni. Egyéni reformer edzésen egy 50 perces személyre szabott tréninget nyújtunk, figyelembe véve az egyéni célokat, illetve problémákat is.

Kedvet kaptál? Akkor próbáld ki!

Miben tud segíteni pilates edzésünk?

Derékfájdalmak

Hát- és derékfájdalmak, testtartásbeli problémákban, gerincferdülésben és gerinccel kapcsolatban álló izomzat fejlesztése.

Rehabilitáció (szülés után)

Nagy segítséget nyújt a szülés után: hasizmok, medencefenék izmok és derékstabilizáló izmok helyreállítása

Általános fittség megőrzése

Hozzájárul a testtartó izmok, vázizomzat erejének megtartásában, a rugalmasság megőrzése.

Mélyizmok aktiválása

Remek megoldás a mélyizmok aktivizálására, egy szintlépést kínál az edzésben és edzettségben egyaránt.

Mikor válaszd a pilatest?

Amennyiben a fentiek közül bármely probléma érint téged vagy szeretnél szintet lépni az edzettségedben, megtanulni másképp használni az izmaidat, kíváncsi vagy a mélyizmaid erejére, ruganyosságára, esetleg szeretnél nagyobb figyelmet szentelni a mozgékonyságodra az egészséges gerinc és helyes testtartás szellemében, akkor nincs kérdés: érdemes kipróbálnod a reformer edzésünket!

Próbáld ki Te is a pilatest stúdiónkban! 
Jelentkezz be hozzánk!

BEJELENTKEZEM
bicycleredounlinkthumbs-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram