Speedfitness
Hatékony edzés 15 percben

Formába lendülnél, de nincs időd különböző akár privát, akár csoportos edzésekre járni? Akkor itt a megoldás, várunk a Rapid-ban!
speedfitness pécs

Mi is az a Speedfitness?

Az Speedfitness a 21. században kifejlesztett orvostechnikai eszköz segítségével végzett izomstimulációs edzés. 
Az edzés mindösszesen 15 percig tart, melynek során egyszerű gimnasztikai mozgásokkal vagyunk képesek átmozgatni az izomzat 90%-át.
Mitől egyedi?
A Speedfitness minden olyan előnyt magában hordoz, amelyet bármely más sporttevékenység, azonban ellenállás nélkül képes az izmokat összehúzódásra késztetni, ezáltal ízületkímélő módon történik meg az erőfejlesztés, ami egyedülálló.

Kedvet kaptál? Akkor jelentkezz be hozzánk és próbáld ki a mindössze 15 perces Speedfitness edzésünket!

Pillants bele edzésünkbe

  • speedfitness edzés pécs
  • speedfitness edzés pécs
  • rapid pécs
  • rapid pécs

Miben tud segíteni Speedfitness edzésünk?

Alapvetően az alakformáló hatása miatt népszerű, de a gép ennél sokkal többre hivatott.

Derékfájdalmak

Segíthet a derékfájdalmak, és egyéb rossz tartásból fakadó gerincproblémák esetén, hiszen nagyon szépen erősíti a hát mélyen fekvő izmait.

Alakformálás, cellulit 

Az izomstimuláció fokozza a vér- és nyirokkeringést, így alkalmas a narancsbőr csökkentésére, valamint remek alakformáló hatással bír.

Szülés utáni rehabilitáció

A Speedfitness kiválóan alkalmas a szétnyílt hasfal rehabilitálására, valamint a vizelettartásért felelős gátizomzat erősítésére is alkalmazható.

Fittebb közérzet, tartásjavítás

Minden olyan hatás, amit sportolással elérhetünk azt a Speedfitness is magában hordozza, így járul hozzá a jobb közérzethez és az állóképesség javulásához.
speedfitness edzés pécs

Mikor válaszd ezt az edzést?

Akkor ajánljuk, ha feljebb sorolt bármelyik probléma érint téged, vagy időhiányban szenvedsz, mivel a heti 2x15 perces edzés alatt olyan eredményeket lehet elérni, amit ennyi idő alatt más edzésmódszerrel biztosan nem.
BEJELENTKEZEM
"3 gyermekem és a HappySkin termékcsalád folyamatos fejlesztése mellett kevés idő jut magamra. A Speedfitness-ben találtam meg mindazt, ami a régi szerelmemet, a futást tökéletesen kiegészíti. Az edzésmódszer és a Zsaniék is különlegesek, jó szívvel ajánlom minden időhiánnyal küzdő sorstársamnak."

GÖCSEI KAMILLA

a HappySkin termékcsalád alapítója
"Időhiányomból fakadóan olyan edzésmódszert kerestem, amit bármely napszakban, minél gyorsabban és egyszerűbben elérhetek. Így találtam rá Zsanira, Bálintra és persze a Speedfitnessre. Gyorsak, hatékonyak, kedvesek, rugalmasak."

GLOKKER HEDVIG

Bortársaság pécsi boltjának vezetője

Speedfitness áraink

Speedfitness – 6.000 Ft
Speedfitness bérlet (5 alkalomra) – 27.500 Ft
Speedfitness bérlet (10 alkalomra) – 49.500 Ft

Kombinált bérletek:
5 Speedfitness + 5 Privát edzés – 49.000Ft
8 Speedfitness + 2 Masszázs (60 perces) – 45.000 Ft

Prémium bérlet:
6 Speedfitness + 6 Privát edzés + 3 Masszázs (60 perces) – 72.000 Ft

Próbáld ki Te is! 
Jelentkezz be hozzánk!

BEJELENTKEZEM
magic-wandshirtredounlink linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram