SPEEDFITNESS
Hatékony edzés 15 percben

Formába lendülnél, de nincs időd privát vagy csoportos edzésekre járni? Akkor itt a megoldás, várunk a Rapid-ban!

Mi az a Speedfitness?

Az Speedfitness a 21. században kifejlesztett orvostechnikai eszköz segítségével végzett izomstimulációs edzés.
Az EMS (elektromos izomstimuláció) tréning csak 15 percig tart, melynek során egyszerű gimnasztikai mozgásokkal vagyunk képesek átmozgatni az izomzat 90%-át.
Mitől egyedi?
Minden olyan előnyt magában hordoz, amelyet bármely más sporttevékenység, azonban ellenállás nélkül képes az izmokat összehúzódásra késztetni, ezáltal ízületkímélő módon történik meg az erőfejlesztés, ami egyedülálló.

Kedvet kaptál? 
Próbáld ki 15 perces, ám rendkívül hatékony Speedfitness edzésünket!

Pillants bele edzéseinkbe!

Miben tud segíteni Speedfitness edzésünk?

Alapvetően az alakformáló hatása miatt népszerű, de a gép ennél sokkal többre hivatott.

Derékfájdalmak

Segíthet a derékfájdalmak, és a rossz tartásból fakadó gerincproblémák esetén, hiszen remekül erősíti a hát mélyen fekvő izmait.

Alakformálás, cellulit 

Az izomstimuláció fokozza a vér- és nyirokkeringést, így alkalmas a narancsbőr csökkentésére, valamint remek alakformáló hatással bír.

Szülés utáni rehabilitáció

A Speedfitness kiválóan alkalmas a szétnyílt hasfal rehabilitálására, valamint a vizelettartásért felelős gátizomzat erősítésére is alkalmazható.

Fittebb közérzet, tartásjavítás

Minden olyan hatás, amit sportolással elérhetünk azt a Speedfitness is magában hordozza, így járul hozzá a jobb közérzethez és az állóképesség javulásához.

Mikor válaszd ezt az edzést?

Akkor ajánljuk, ha feljebb sorolt bármelyik probléma érint téged, vagy időhiányban szenvedsz, mivel a heti 2x15 perces edzés alatt olyan eredményeket lehet elérni, amit ennyi idő alatt más edzésmódszerrel biztosan nem.
BEJELENTKEZEM!
"3 gyermekem és a HappySkin termékcsalád folyamatos fejlesztése mellett kevés idő jut magamra. A Speedfitness-ben találtam meg mindazt, ami a régi szerelmemet, a futást tökéletesen kiegészíti. Az edzésmódszer és a Zsaniék is különlegesek, jó szívvel ajánlom minden időhiánnyal küzdő sorstársamnak."

GÖCSEI KAMILLA

a HappySkin termékcsalád alapítója
"Időhiányomból fakadóan olyan edzésmódszert kerestem, amit bármely napszakban, minél gyorsabban és egyszerűbben elérhetek. Így találtam rá Zsanira, Bálintra és persze a Speedfitnessre. Gyorsak, hatékonyak, kedvesek, rugalmasak."

GLOKKER HEDVIG

Bortársaság pécsi boltjának vezetője

Speedfitness áraink

Tekintsd meg teljes árlistánkat

ÁRLISTA

Próbáld ki Te is! 
Jelentkezz be hozzánk!

BEJELENTKEZEM!
magic-wandshirtredounlink linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram