Rapid blog

A hosszas ülőpozíciók káros hatásai

A hosszas ülőpozíciók és ülőmunka számos kellemetlen tünettel járhat hosszú távon. Melyek ezek és mit lehet tenni a megelőzésért? Részletek a cikkünkben, kattints a részletekért!
Olvass tovább

Szeretnél újra olyan hajlékony lenni, mint gyermekkorodban?

Nem egyszerű, de nem is lehetetlen. Cikkünkben segítünk megoldást találni rá! :)
Olvass tovább
test oxigén teszt

Test oxigén teszt kiértékelése

Ha olvastad korábbi cikkünket és elvégezted a test oxigén tesztet, akkor bizonyára már kíváncsi vagy, milyen állapotban is van a légzésed. Kiderül cikkünkből, kattints a részletekért!
Olvass tovább

Mikor együnk?

Már tudjuk, hogy „miért” eszünk. Most pedig beszéljünk arról, hogy „mikor” együnk! Kattints a részletekért.
Olvass tovább

Miért fontos a táplálkozás?

Ebben a cikkben továbbmegyünk, úgyhogy jöjjön az egyik legismertebb szelet az életmód tortájából, mégpedig a táplálkozás.
Olvass tovább

Következő lépés: a légzés

A légzés az egyik legalapvetőbb funkciónk, és bár nem része az „egészséges életmód” magazinok állandó rovatainak, az egyik legfontosabb mozgatórugója az emberi szervezetnek.
Olvass tovább

Mozgás: az elengedhetetlen tényező

Az egyik potenciális egészségfejlesztő tevékenység a mozgás, melynek számos jótékony hatása van. Milyen edzést válasszunk, pláne ha otthon vagyunk? Kiderül cikkünkből.
Olvass tovább
napsütés ereje testünkre

A Nap jótékony hatásai

Tudtad, hogy nem csak a bevitt táplálékból nyer energiát a szervezetünk? Cikkünkben górcső alá vesszük, hogyan tudod előnyödre váltani a növekvő napos órák számát.
Olvass tovább

Amit az SMR hengerről tudni érdemes

Sokan érdeklődtök az SMR-használatról. Most végre van idő egy alapos hengerezésre! Cikkünkben összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat.
Olvass tovább

Milyen módszerekkel befolyásolhatod tested működését?

Cikkünkben végre eláruljuk milyen lehetőségeid vannak, hogy szervezeted ellenállóbbá tedd. Kattints a részletekért!
Olvass tovább

Elindult a Rapid blog

Vajon mik azok a lehetőségek, amelyekkel ellenállóbb lehet a szervezet? Rengeteg ilyen van, ráadásul ezek nagy része nem is igényel eszközöket, csak és kizárólag a testünket és a koncentrációnkat.
Olvass tovább
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram